Жена и куче гледат филм

Топ 15 филма с кучета

Стоите в уюта на собствения си дом и ви се гледа филм, но не какъв да е филм! Искате да се насладите на хубава история с главен герой – куче! 🐶 Подбрахме за вас ТОП 15 филма, които ще ви накарат да се забавлявате, разчувствате и да прекарате едно приятно време!

“Хачико: Историята на едно куче” 2009г.

Хачико: Историята на едно куче - корица на филм

Хачико е история по действителен случай за куче от порода Акита ину, чиято любов и преданост към стопанина е безрезервна. Професор в колеж прибира у дома си изоставено куче, което се превръща в негов най-добър приятел и верен компаньон на път за работа. Кучето всеки ден изпраща своя стопанин на гарата. Един ден обаче той не се прибира, а Хачико го чака в продължение на години…

“Марли и аз” 2008г.

Журналистите Джон и Дженифър заживяват заедно във Флорида и решават да си вземат Лабрадор на име Марли, кръстен на Боб Марли. Новият им космат приятел е изключително забавно пале, от където идва идеята на Джон да води рубрика във вестника за пакостите на Марли. Младото семейство учи важни житейски уроци именно благодарение на четириногия член на семейството.

Марли и аз - корица на филм

“Кучешки живот” 2017г.

Кучешки живот - корица на филм

Този сладък рижав косматко на име Бейли си задава въпросите, които всеки един от нас си задава – За какво сме тук? Какъв е смисълът на живота? А разказвачът е самият той! Бейли е отгледан от Итън, с когото имат специална връзка. Бейли му помага да намери истинската любов! Една история за житейския път, приятелството и лоялността.

“Пътят към дома” 2019г.

Лукас Рей и неговата приятелка Оливия, двама жители на Денвър, Колорадо, намират кученце на строителна площадка. Недоброжелател на име Гюнтер уведомява отдела за животни, че Бела е питбул (въпреки че не изглежда като такъв), защото в Денвър питбулите са незаконни, тъй като са опасна порода. Лукас иска да предотврати нейното прибиране в приют и я изпраща да живее с чичото на Оливия във Фармингтън. Лукас обаче липсва на Бела и тя напуска Фармингтън и започва пътуване от 400 мили до дома, което ще отнеме повече от две години…

Пътят към дома - корица на филм

“Дивото зове” 2020г.

Дивото зове - корица на филм

Бък е куче с голямо сърце, чийто блажен домашен живот се преобръща с главата надолу, когато внезапно е отвлечен от дома си в Калифорния и се озовава в екзотичните диви райони на Аляска Юкон през 1890г. по време на Златната треска. Като новобранец в екип с кучешки впрягове за доставка на поща, Бък преживява приключението на живота си, докато в крайна сметка намира истинското си място в света.

“Снежни кучета” 2002г.

Кучемразецът Тед Брукс напуска успешния си кабинет по стоматология в Маями и заминава за Аляска, за да получи наследството си – седем сибирски хъскита и едно коли. Тед дава обещанието, че ще се научи да управлява кучешки впряг. Забавно приключение, показващо как едно (а в случая 8) куче може да промени живота ти изцяло!

Снежни кучета - корица на филм

“Осем герои” 2006г.

8 героя - корица на филм

Джери Шепард е на научна експедиция с двама негови колеги и осемте му кучета. Налага му се да ги изостави за повече от 6 месеца в Антрактида, поради инцидент. Кучетата трябва да се борят за оцеляването си в суровите и тежки климатични условия докато се организира спасителна мисия за спасяването им.

“Бетовен” 1992 – 2о14г.

Бетовен е поредица от осем филма, които разказват за приключенията на куче от порода Сен Бернар и семейството му, което всячески се опитва да се справи с лудориите му. Обещаваме ви много смях и небивалици!

Бетовен - корица на филм

“К-9” 1989г.

К-9 - корица на филм

Томас Дуули е необикновено ченге в отдела за борба с наркотиците, което работи в екип с рядко интелигентно полицейско куче. Дуули е на една крачка да разнищи кокаинова сделка за 50 млн. долара. Тъй като е твърде странен, за да се работи с него, никой не иска да му партнира освен Джери Лий – отлично обучена немска овчарка, която надушва наркотиците от километри. Отначало необикновената двойка не работи особено добре заедно, но след няколко акции…

“Маската” 1994г.

Станли Ипкис (Джим Кери) катастрофира и намира странна древна маска, която променя живота му завинаги! В момента, в който Станли си слага маската, той се превръща в зелен, смешен, забавен супер герой! А кой е най-верният му другар? Джак ръселът – Майло.

Маската - корица на филм

“Търнър и Хуч” 1989г.

Скот Търнър е маниакално спретнат полицейски инспектор. Предстои му преместване в полицейското управление в Сакраменто. Убийство на неговия добър приятел Амос Рийд – местен собственик на склад за отпадъци, променя плановете. Скот поема грижите за огромния и лигав Хуч (френски мастиф), който е и единственият свидетел на убийството. Енергичният Хуч внася смут и хаос в подредения живот на Търнър. Настъпват ред комични ситуации съпроводени с интригуваща развръзка на убийството.

“Бевърли Хилс Чихуахуа” 2008 – 2012г.

Бевърли Хилс Чихуахуа е поредица от три филма за приключенията на чихуахуа на име „Папи“, което преминава през редица приключения заедно със семейството и приятелите си.

Бевърли Хилс Чихуахуа - корица на филм

“Хотел за кучета” 2009г.

Хотел за кучета - корица на филм

Новите настойници на Анди и малкият ѝ брат Брус забраняват на децата да имат куче. Така те трябва да намерят дом за Фрайдей. Изобретателните деца попадат на изоставен хотел за кучета, а с помощта на един технически гений го превръщат в прекрасно място за Фрайдей и приятелите му.

“101 далматинци” 1996г.

Богаташката Круела де Вил иска да закупи кучило от 15 далматинци, но ѝ бива отказано. Тогава тя наема двама престъпници Джаспър и Хорас, чиято задача е да откраднат кутретата. Мама и татко далматинци – Понго и Пердита, използват „Вечерния лай“, кучешка клюкарска линия, за да помолят за помощ другите кучета от Лондон. Това и още доста приключения предстоят на четириногите герои.

101 далматинци - корица на филм

“Лейди и Скитника” 1955г.

Лейди и скитникът - корица на филм

Романтична приказка за сладката Лейди от порода Американски кокер шпаньол и мелез, който нарича себе си Скитника. Той очевидно е от грешния край на града, но появата на ново бебе, което измества вниманието от Лейди в дома ѝ, я кара да реши да пътува с него известно време.

Написано от:
Лапичка

Lapichka.bg е любимото място на стопаните на кучета. Тук ще откриете изключително полезни и актуални съвети за отглеждането, здравето и дресурата на вашия най-добър приятел. Потопете се в света ни, създаден с любов към най-добрия приятел на човека!

Виж всички статии
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Написано от: Лапичка
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x